Wednesday, October 21, 2009

De ce How To Web

Pe 31 Octombrie are loc conferința How To Web în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare.

Personal, nu am vreo pasiune/inters pentru tehnologiile web, așa că nu o să vă scriu pe aceasta temă. O să scriu în schimb despre motivul pentru care cred ca un tânăr student ar trebui sa participe la o astfel de conferință - obligatoriu dacă este interesat de tehnologiile web - preferabil dacă este interesat de IT în general.
Networking!
În viață nu ajunge doar să fii foarte bun(ă) la ceea ce faci. Trebuie să găsești și contextul potrivit în care să poți face proiectele care te interesează / să te angajezi unde vrei / să demarezi o afacere la care visezi.
Există 2 variante:
a) aștepți să pice de undeva o șansă
b) îți creezi proprile șanse. Cum? Participând la conferințe, implicându-te în proiecte, socializând cu oameni.

Evenimentul How To Web va atrage 2 categorii de participanți:
2) participanți - studenți, tineri profesioniști - oameni cu pasiuni comune cu tine, oameni cu care poți să faci schmburi de idei / de cărți de vizită

După cum se poate vedea la http://www.how-to-web.net/despre-how-to-web/ - organizatorii au acoperit în mod explicti acest aspect: "Start-up Corner" respectiv "Networking Corner". Deasemanea, evenimentul se încheie cu un After Party, ocazie ideală de socializare - http://www.how-to-web.net/agenda/Start-up CornerNo comments: