Sunday, November 25, 2007

Ghid patinoare Bucuresti - Drumul Taberii

Drumul Taberii


Joi seară s-a deschis primul patinoar din Bucureşti din acest sezon.
Este vorba despre patinoarul din Drumul Taberii. www.patinoaronline.ro

Eu nu sunt chiar profesionist în ale patinajului. Mai exact, dupa 5 ani de mers pe role, anul trecut am inceput şi patinajul. Principile sunt aceleaşi, dar există totuşi diferenţe de fineţe.

Mă ţin totuşi îndeajuns de bine încât sa ştiu căt de căt despre ce este vorba şi sa vă dau un mic îndrumar al patinoarelor din Bucureşti, care va începe cu cel din drumul taberii. :D

Gheaţa - foarte bună. Momentan, în timpul zilei este destul de cald, dar chiar şi aşa este ok. Se mai strânge un pic de zăpađă, dar important este că este foarte dreaptă şi destul de tare. Seara este perfect. Eu am fost şi anul trecut in perioade mai reci, şi era super.

Spaţiu - patinoarul este destul de mare. Anul trecut era al doilea din Bucureşti. Nu ştiu exact cât are, dar aş zice 30 x 70. Oricum de 3-4 ori mai mare decât patinoare gen Vitan sau Kisselef.

Garderobă - foarte bine facută. În primul rând, este loc destul pentru lucrurile tuturor patinatorilor, nu trebuie sa dai o atenţie ca să iţi poţi lăsa lucrurile. În al doilea rănd, vestiarul este acoperit şi relativ uscat, drept urmare te poţi schimba în condiţi destul de civilizate.


Muzica - ok. Fără manele, fară chesti extreme, în general muzică bună pentru patinat si voie bună. Uneori pop românesc enervant, dar destulde rar încât sa nu fie deranjant:)

Oameni - ok

Aglomeraţie - punctul sensibil... mai ales dacă mergi seara, e bine să ai antrenament la curse cu obstacole...


Locaţie - se ajunge uşor cu tramvaiul 41- 2 staţi de la metroul Armata Poporului ( Unirii - Eroilor 2 staţi de metrou + Eroilor - Armata poporului - 2 stati de metrou)
sau: de la metroul de la Crăngaşi, 5 staţi
sau: 1 staţie cu 41 de la Plaza Romania
se mai poate ajunge şi de la Romană cu autobuzul, dar trebuie să intreb pentru asta:)


Program:


09:00-11:00
12:00-14:00
15:00-17:00
18:00-20:00
21:00-23:00
în unele zile, gen în weekend şi în mijlocul vacanţei, mai are porgram şi de la 00:00 la 02:00

Preţuri:
In general 10 RON intrarea, 15 RON în weekend şi in perioada de sărbători
După perioada de sărbători probabail că vor avea iarăşi de dimineaţa oferta de 2 oameni pe un bilet de 10 RON
Închiriatul este 10 RON, şi dacă puteţi, vă recomand închiriatul patine Roces, 20 RON. E o diferenţă considerabilă faţă de Roxa.


Cam asta ar fi de zis.

Ca prima zi, pot să zic ca a fost fain. Din păcate eu sunt nevoit sa merg un pic mai incet din cauza unei operaţi, dar oricum, e fain:D

1 comment:

florin said...

Man, tu oricum te tii bine si operat. Crek shi cu carjele ai fi in stare sa vii la patinoar Doamne fereste... :D de abia astept patinoar si in Berceni ca singurul mai aproape e ala de la Unirii si acolo mi-ar fi frica sa ma dau avand in vedere bradul ala urias care daca se apleaca odata acopera tot sectorul 4 :))